Tot i que la XXI Prova Cangur de la Societat Catalana de Matemàtiques premia fins a l'1% les millors puntuacions, diem FELICITATS als nostres alumnes participants que han obtingut les millors puntuacions del centre, en un certamen que ha comptat amb la participació global d'uns 95.000 alumnes:

3r ESO: Emma Serrano Martínez amb un 4,6%

2n ESO: Saúl Timoteo Berzosa amb un 5,7%

els quals rebran un petit obsequi del nostre Departament de Matemàtiques.

IMG_2048.jpgEl divendres 20 de maig el nostre Grup de Robòtica FFR-542 , va participar en la 3ª Jornada de Robòtica i Programació a Tordera, organitzada pel grup de robòtica de l’Alt Maresme i el CRP de l’Alt Maresme. Es va obrir la jornada amb una conferència sobre Intel·ligència Artificial per part del Dr. Ramon López de Mantaras, director del IIIA-CSIC. Tot seguit, es van presentar els alumnes de 4 centres de primària i 8 de secundària, mostrant els seus projectes al Pavelló Parroquial de Tordera.

i_1.png

Secció Serveis Educatius i Formació Permanent


El darrer dilluns 11 d’abril la Coral de l’institut Font del Ferro formada per 19 components de diferents cursos van participar en la 22ª edició de la trobada de corals de secundària al teatre Zorrilla de Badalona. En la trobada van participar centres del Maresme i del Vallès oriental acompanyats per l’orquestra del conservatori de Badalona . Al començar, l’orquestra va interpretar una obra de Mozart acompanyats per tres cantants del conservatori de Badalona i després les corals van continuar amb les cançons que havien preparat durant el curs: la sardana “Fent Camí”, composada en motiu d’aquesta trobada,” l’Halleluja” de Leonard Cohen, “People’s song” del musical els Miserables,”els Segadors “,himne nacional de Catalunya i per acabar la cançó “és l’hora dels Adéus”.

Coral2016

 ARTICLE BLOC XTEC


Notícia completa

El proper dimarts 10 de maig, tindrà lloc a la Sala d'actes de l'institut la xerrada informativa per als estudis de batxillerat. També es lliurarà a les famílies dels alumnes de 4t el document orientador. 

L'horari serà el següent:

17.30 a 18.30 h: xerrada d'orientació famílies alumnes de 4t.

18.30 a 19.30 h: xerrada sobre els estudis de batxillerat. Oberta a tothom que pugui estar interessat a fer la preinscripció al batxillerat (alumnes del centre i  nous).  

Aquelles famílies que vulguin, podran visitar les instal·lacions del centre a les 18.00 h.

Recordeu que el termini per presentar les sol·licituds serà del 18 al 25 de maig.  

Més informació AQUÍ 

geso.png


2016_Cartell.png

Aquest dissabte 16 d'abril, es celebra , a la Plaça Hospital i a la plaça Pompeu Fabra de Girona, la tercera edició de la fira científica Ciència entre tots.

L'horari és de 10 a 14 hores i trobareu parades amb un munt d'experiments fets per centres de secundària, per centres universitaris i divulgadors científics. No us ho podeu perdre !!!

Consultar programa

Consultar experiments

logo.GIFAmb l'arribada de la primavera, i aprofitant la celebració de la Setmana de les Humanitats (del 14 al 18 de Març), els alumnes de 4rt de l'optativa d'alemany van convertir-se en poetes i es van inspirar en la cultura japonesa per elaborar els seus propis Haikus... en alemany!

Els Haikus són un tipus de poesia tradicional japonesa molt estès; es tracta d'una composició de tres versos curts en la qual es parla del moment present, de la sorpresa davant la natura i els canvis d'estacions, etc.

Com que antigament el text anava acompanyat d'una pintura o haiga, un cop escrit, també l'han il·lustrat. Aquests són els resultats!

Notícia completa

MOLTÍSSIMES FELICITATS

Dins del Festival de Nanociència i Nanotecnologia que es va celebrar el passat dimecres 6 d'abril al CCCB de Barcelona, ens fa molta il·lusió dir-vos que HEM GUANYAT EL PRIMER PREMI del nostre itinerari ( nanotecnologia i nanomaterials ) en el concurs de pòsters sobre nous reptes en la nanotecnologia del futur. Els pòsters presentats a concurs han estat  elaborats per alumnes de secundària i batxillerat d'arreu de Catalunya.

Els alumnes de l'Institut Font del Ferro, com un dels tres instituts premiats, podran gaudir  de l'actuació d'un grup de científics que s'anomenen “ Big Van Theory “ que fan monòlegs de ciència d'una manera molt divertida. Gràcies a tothom que ha participat en aquest projecte.

2016_04_06_13_48_18_18_1.jpg


Un grup d'alumnes d'ESO i Batxillerat participaran en les Proves Cangur de Matemàtiques que es fan al nostre centre el dia 7 d'abril.

Enguany, com a novetat, podran participar-hi un grup d'alumnes de 2n d'ESO.

proves cangur 2016_1.png

poster.JPG

El proper dimecres 6 d'abril l'alumnat de 1r de bat de l'assignatura de Biologia i els de l'optativa de 3r d'ESO "investiguem el nostre entorn", juntament amb els professors Mercedes Saludes i Toni Samper, aniran al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona)  a la jornada de presentació de pòsters elaborats per diferents instituts de Catalunya, dins de la segona edició del programa NANOEDUCA (la nanotecnologia a les escoles).

Presentarem un pòster elaborat per aquest alumnat com a projecte final de l'aplicació pràctica del curs que ha realitzat professorat d'aquest centre.


El proper 5 d'abril, a les 17.00 h,  al gimnàs de l'institut,  gaudirem de l'obra de teatre titulada Per què a mi?, de la companyia jove Forn de teatre Pa'tothom. La representació tractarà sobre l'assetjament escolar i estarà protagonitzada per alumnes d'ESO.  L'obra permet reflexionar sobre aquest tema  des de diversos punts de vista, i és per això que implica tota la comunitat educativa. Serà oberta a tothom que hi vulgui venir, però caldrà fer reserva al telèfon de l'institut o retornar la circular que s'ha lliurat als alumnes. 

Aquesta activitat està subvencionada per l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palafolls.

Telèfon de reserves: 93 765 22 23 

Si voleu més informació sobre l'obra i la companyia, cliqueu AQUÍ

joves_web_1.jpg


Pàgina 1 / 16 (1 - 10 de 151 Total) Pàgina següent Última pàgina