Els alumnes de l'Optativa de Robòtica de 3r ESO han participat el passat 18 de  

maig, en la 4a Jornada de Robòtica i Programació de l'Alt Maresme

realitzada en el poble de Tordera. Aquesta Expo-Fira, que comptava amb   

 alumnes de 12 centres educatius de la zona, ens ha permet exposar els

nostres projectes de robòtica, així com intercanviar coneixement tecnològic  

 entre centres, empreses del sector robòtic i la Universitat de Girona. 

Rob3ESO.jpg


Els alumnes de 1r batxillerat científic i tecnològic han participat en el projecte nanoeduca en les matèries de Biologia i CMC. 

Després d'experimentar amb el nanokit van idear diferents nanoreptes i van preparar un vídeo i pòster científic que  varen defensar en el Paranimf de la Universitat de Barcelona el passat 9 de maig. 

Aquesta vegada no hem pogut guanyar però els nostres alumnes van presentar molt bons treballs !!!El passat dissabte 6 de maig els alumnes de 1r de batxillerat científic i tecnològic van participar a la 4ta edició de "Ciència entre tots".

En aquesta edició van participar 80 centres (Instituts de secundària, centres d'investigació i universitats) de tota Catalunya i Andorra.

Els nostres alumnes van realitzar experiments de nanociència i nanotecnologia i van gaudir d'altres activitats científiques.

Fins i tot, van sortir a la portada del diari de Girona !!!! Més informació

firagirona.jpg
El proper dimarts 16 de maig tindrà lloc a la Sala d'actes de l'institut la xerrada informativa per als estudis de batxillerat i l'orientació acadèmica de cicles formatius. També es lliurarà a les famílies dels alumnes de 4t el document orientador i els resultats de competències bàsiques. 

La xerrada també anirà adreçada a tothom que pugui estar interessat a fer la preinscripció al batxillerat al nostre centre. 

Recordeu que el termini per presentar les sol·licituds serà del 16 al 24 de maig, amb el següent horari:

De dilluns a divendres de 8.15 a 14.30 h.

Dimarts tarda de 15.30 a 17.30 h.

Més informació AQUÍ 

geso.png


Alumnes de 3r d'ESO de Llengua catalana i literatura han fet durant aquest tercer trimestre unes sessions per aprendre a fer entrevistes. Així, en parelles, hi ha hagut alumnes que han fet de periodistes i els altres d'entrevistats, en una activitat puntuable per a l'apartat d'expressió oral. 

L'activitat compaginava tasques de producció, redacció, locució i posada en escena. Hi ha alumnes que, a més a més, ho han plasmat en diversos vídeos -amb una petita demostració d'habilitats tecnològiques-, alguns dels quals presentem en aquesta entrada. Notícia completa

El grup lleidatà de música pop Renaldo & Clara han sigut els protagonistes aquest dijous 4 de maig d’una classe de llengua catalana i literatura a l’institut. La cantant i compositora Clara Viñals i els músics Hugo Alarcón i Víctor Ayuso s'han presentat davant l’alumnat de primer de batxillerat a l’aula de cinema i han anat compaginant la interpretació en directe de cançons en format acústic del seu nou disc Els afores amb comentaris i interpel·lacions al públic sobre el sentit de les lletres. L'activitat ha sigut la darrera del cicle cultural Poesia als Barracons, que aquest any ha comptat també amb el raper mallorquí Valtònyc i amb el Premi Nacional de Cultura en Literatura Xavier Pla.

DSC_0050__3__1.jpgrenaldo_clara_els_afores_portada_1.jpg

DSC_0037__2__1.jpg


(Vegeu aquí mateix un àlbum de fotos, un vídeo, notícies i cròniques de les altres activitats de Poesia als barracons 2017: lectura en veu alta de Josafat, recital de Poemes de l’Alquimista, notícia del recital de Valtònyc, crònica de la conferència de Xavier Pla sobre Prudenci Bertrana.)


Notícia completa

El passat divendres 21 d’abril vam celebrar la diada de Sant Jordi a l’institut de Palafolls i, com cada any, ens vam reunir alumnes, professors i professores al gimnàs del centre per fer l’entrega de diferents premis i gaudir d’animades actuacions per part d’alguns joves, acompanyats en aquesta ocasió pel raper mallorquí Valtonyc.

Clica la imatge per veure l'àlbum. 


Notícia completa

Millor 5% de Catalunya

Els professors del Departament de Matemàtiques volem felicitar als alumnes del nostre centre que han estat els millors de tot Catalunya. Aquests són:

Marc Gargallo - 1r ESO

Saül Timoteo - 3r ESO

Marta Alenyà - 1r Batxillerat Científic

logo2017.jpgEl passat divendres 7 d'abril els alumnes de l'optativa de 4t d'ESO de Cinema, de Filosofia i els alumnes de 1r de batxillerat van rebre la visita del veterà periodista Jaume Figueras. Col·laborador de la revista Fotogramas i presentador del programa Cinema 3 durant 32 anys, en Jaume Figueras va compartir vivències, experiències i va comentar algunes de les escenes més memorables del 7è art.

IMG_5013_1__1_1.JPG

 


El passat dijous 30 de març, uns quants alumnes del centre van assistir als quarts de final del concurs de lectura en veu alta. Tot i fer un gran paper, hi havia molta competència i no van poder passar a les semifinals, un altre any serà.

Moltes gràcies per la vostra participació!

20170330_095801_1_1.jpg Lectura en Veu Alta


Pàgina 1 / 19 (1 - 10 de 183 Total) Pàgina següent Última pàgina