PAU

Després d'un curs molt intens i moltes hores d'estudi, els alumnes de 2n de batxillerat ja han acabat les PAU.

Molta sort!

sele_1.JPG


ENTREVISTES A PARES I MARES EMPRENEDORS

ENTREVISTES_1.jpg

El dia 13 de juny, els alumnes del projecte de recerca del pla d'empresa van realitzar 4 entrevistes a 3 pares i una mare d'alumnes del grup.Notícia completa

 Els alumnes de 4t d'ESO han arribat bé a Alemanya. 

IMG_20160607_WA0001_1.jpg


Del 15 al 21 de juny tindran lloc les recuperacions de les matèries pendents de Batxillerat, 1r i 2n. 

CONSULTA EL CALENDARI 


Tot i que la XXI Prova Cangur de la Societat Catalana de Matemàtiques premia fins a l'1% les millors puntuacions, diem FELICITATS als nostres alumnes participants que han obtingut les millors puntuacions del centre, en un certamen que ha comptat amb la participació global d'uns 95.000 alumnes:

3r ESO: Emma Serrano Martínez amb un 4,6%

2n ESO: Saúl Timoteo Berzosa amb un 5,7%

els quals rebran un petit obsequi del nostre Departament de Matemàtiques.

IMG_2048.jpgEl divendres 20 de maig el nostre Grup de Robòtica FFR-542 , va participar en la 3ª Jornada de Robòtica i Programació a Tordera, organitzada pel grup de robòtica de l’Alt Maresme i el CRP de l’Alt Maresme. Es va obrir la jornada amb una conferència sobre Intel·ligència Artificial per part del Dr. Ramon López de Mantaras, director del IIIA-CSIC. Tot seguit, es van presentar els alumnes de 4 centres de primària i 8 de secundària, mostrant els seus projectes al Pavelló Parroquial de Tordera.

i_1.png

Secció Serveis Educatius i Formació Permanent


El darrer dilluns 11 d’abril la Coral de l’institut Font del Ferro formada per 19 components de diferents cursos van participar en la 22ª edició de la trobada de corals de secundària al teatre Zorrilla de Badalona. En la trobada van participar centres del Maresme i del Vallès oriental acompanyats per l’orquestra del conservatori de Badalona . Al començar, l’orquestra va interpretar una obra de Mozart acompanyats per tres cantants del conservatori de Badalona i després les corals van continuar amb les cançons que havien preparat durant el curs: la sardana “Fent Camí”, composada en motiu d’aquesta trobada,” l’Halleluja” de Leonard Cohen, “People’s song” del musical els Miserables,”els Segadors “,himne nacional de Catalunya i per acabar la cançó “és l’hora dels Adéus”.

Coral2016

 ARTICLE BLOC XTEC


Notícia completa

El proper dimarts 10 de maig, tindrà lloc a la Sala d'actes de l'institut la xerrada informativa per als estudis de batxillerat. També es lliurarà a les famílies dels alumnes de 4t el document orientador. 

L'horari serà el següent:

17.30 a 18.30 h: xerrada d'orientació famílies alumnes de 4t.

18.30 a 19.30 h: xerrada sobre els estudis de batxillerat. Oberta a tothom que pugui estar interessat a fer la preinscripció al batxillerat (alumnes del centre i  nous).  

Aquelles famílies que vulguin, podran visitar les instal·lacions del centre a les 18.00 h.

Recordeu que el termini per presentar les sol·licituds serà del 18 al 25 de maig.  

Més informació AQUÍ 

geso.png


2016_Cartell.png

Aquest dissabte 16 d'abril, es celebra , a la Plaça Hospital i a la plaça Pompeu Fabra de Girona, la tercera edició de la fira científica Ciència entre tots.

L'horari és de 10 a 14 hores i trobareu parades amb un munt d'experiments fets per centres de secundària, per centres universitaris i divulgadors científics. No us ho podeu perdre !!!

Consultar programa

Consultar experiments

logo.GIFAmb l'arribada de la primavera, i aprofitant la celebració de la Setmana de les Humanitats (del 14 al 18 de Març), els alumnes de 4rt de l'optativa d'alemany van convertir-se en poetes i es van inspirar en la cultura japonesa per elaborar els seus propis Haikus... en alemany!

Els Haikus són un tipus de poesia tradicional japonesa molt estès; es tracta d'una composició de tres versos curts en la qual es parla del moment present, de la sorpresa davant la natura i els canvis d'estacions, etc.

Com que antigament el text anava acompanyat d'una pintura o haiga, un cop escrit, també l'han il·lustrat. Aquests són els resultats!

Notícia completa
Pàgina 1 / 16 (1 - 10 de 155 Total) Pàgina següent Última pàgina