Benvolgudes famílies,

Aquí teniu la presentació que ahir es va fer durant la jornada de portes obertes i que explica els punts més importants del projecte de direcció.


El passat 15 de març, vam gaudir de la conferència sobre "El poema de la rosa als llavis, entre la tradició i l'erotisme" de l'autor J.S.Papasseit. L'Anna Perera, especialista en recerca de la UDG, va endinsar a tot els assistents al món poètic de Papasseit.

Ahir, 20 de març, va ser el torn de la novel·la llegida a 1r d'ESO "Un estiu a Borneo" de la Pilar Garriga. L'autora va intercanviar amb els alumnes un munt d'impressions viscudes en aquesta aventura literària.

Com ens va ensenyar la Pilar Garriga: "Terima Kosih", moltes gràcies en indonesi!

20170321_080949_1.jpgjornada_portes_obertes.jpgEl proper 21 de març, i amb motiu de les preinscripcions per al curs 2017-18, el centre celebrarà la jornada de portes obertes. Es podran visitar les instal·lacions i espais del centre  i l'equip directiu explicarà el projecte educatiu. Els horaris seran els següents:

de 17 a 18 h: visita del centre

a partir de les 18 h: xerrada informativa a càrrec de l'equip directiu per explicar el projecte educatiu de centre.

Recordem que les preinscripcions es realitzaran del 23 de març al 4 d'abril i que tota la documentació es farà arribar a les escoles de primària per als alumnes de 6è.  Les famílies d'altres cursos que estiguin interessades es poden adreçar directament a la secretaria del centre. Concurs de Matemàtiques organitzat en més de 30 països

Institut Font del Ferro

Seu de les proves

Més informació


Benvolgudes famílies,

Us recordem que cal que tots els alumnes arribin puntualment a les 8 a l’institut. Això no vol dir estar a les 8 a la porta exterior, sinó a l’aula. Les portes interiors ja s’obren uns minuts abans de les 8.

Malauradament, hem detectat en les últimes setmanes un cert relaxament pel que fa a la puntualitat a primera hora del matí.

Per tal de corregir aquesta situació, us informem que, a partir de dilluns, dia 13 de març, les portes exteriors del centre es tancaran puntualment a les 8, en el mateix moment en què sona el timbre. L’alumne/a que arribi més tard haurà d’entrar acompanyat del pare o mare.

Us demanem la vostra col·laboració per tal que els vostres fills/es adquireixin un hàbit que considerem fonamental en la seva formació. Moltes gràcies!


Rosa_y_libro_1.jpg

Des del dia 6 de març ja es poden presentar els treballs al Certamen literari de Sant Jordi. La temàtica és lliure i s'hi pot participar en les modalitats de prosa i de poesia. El termini està obert fins el 3 d'abril. 

Així que només cal despertar l'esperit creatiu i animar-se a escriure!

Bases del certamen


batxillerat_fonix.jpg2on_i_3er_fonix.jpg1er_eso_fonix.jpg4rt_fonix.jpgfonix portada_1.jpg
Notícia completa

Scaramouche és l'obra que l'alumnat de 2n d'ESO podrà veure el dia 23 de febrer al Teatre Victòria. Es tracta de l'últim musical de Dagoll Dagom, els creadors de diversos espectacles d'èxit, com Mar i Cel. L'obra es basa en una novel·la de Rafael Sabatini escrita el 1788. Es situa a  França, en plena revolució, i explica les aventures de dos germans bessons que van ser separats des de ben petits i que van seguir camins diferents a la vida. L'un és membre d'una companyia de teatre i l'altre esdevé el protegit d'un marquès. Tots dos coincidiran en un París convuls, on l'emmascarat Scaramouche es converteix en la veu del poble, que es rebel·la contra un poder que creu injust.

Esperem gaudir molt de l'espectacle! 

Scaramouche_pnister.gif - 64.24 KB


Notícia completa
Uns quants alumnes de primer de batxillerat han dut els textos de Joaquim Ruyra a l'escenari de les seves narracions, a la costa entre Blanes i Lloret. Les paraules del narrador de 'Jacobé' (text inclòs a Pinya de rosa) han fet de guia als alumnes per marines i boscatges: "M'interno pel corriol que voreja els penya-segats de la costa" [...] "Per fi assoleixo un saplanet format al cim d'un gros penyal que torreja mar endins, i m'hi aturo a descansar." [...] "Pobra Jacobé, qui l'ha vista i la veu! Sense més ni més, sense una passió, sense una contrarietat, sense un disgust que pogués ser-ne la causa, se li ha girat una malaltia horrible: és boja."

La llengua de Ruyra durarà sempre. Esperem que el paisatge de les seves narracions també.

1.jpg


A continuació, teniu el document d'orientació acadèmica lliurat a les famílies dels alumnes de 4t d'ESO el passat dimecres 8 de febrer, amb totes les actuacions que s'estan realitzant i amb els enllaços a pàgines d'interès. 

PLA D'ORIENTACIÓ ACADÈMICA 4t ESO 

despresESO.gif


Pàgina 1 / 18 (1 - 10 de 176 Total) Pàgina següent Última pàgina